Historia firmy

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska TOP-TOMYŚL w Nowym Tomyślu rozpoczęła swoją działalność w 1945 r. Od tego czasu przyjęła zasadę produkowania wyrobów najwyższej jakości, co zaowocowało przyznaniem w 1967r. pierwszego w kraju znaku jakości Q na masło, i wielu kolejnych medali, odznaczeń i wyróżnień za dostarczane klientom produkty.

Na wysoką jakość wytwarzanych produktów pracuje dostawca mleka, poprzez produkcję surowca, o parametrach ważnych i mających bezpośredni wpływ na jakość produkowanych wyrobów świeżych oraz technolodzy i pracownicy produkcji.  Mleko codziennie odbierane od producenta, poddawane jest szczegółowym analizom laboratoryjnym, ponieważ zapewnienie niezmiennie wysokiej jakości naszych produktów, wymaga stałej kontroli na wszystkich etapach produkcji i dystrybucji. Dzięki takiej kontroli dajemy klientom pewność, że zawsze kupują produkt najwyższej jakości.

Produkcja oparta na tradycyjnych recepturach i wieloletnim doświadczeniu, odbywa się na nowoczesnych urządzeniach, monitorujących każdy etap produkcji i magazynowania. Dzięki doskonale rozwiniętej sieci dystrybucji, wyroby następnego dnia po wyprodukowaniu, dostarczane są do klienta. Dlatego mamy pewność, że dostarczany towar jest  bezpieczny i posiada parametry wymagane przez klienta.

Dbamy o stały kontakt z klientem. Otrzymane opinie są uwzględniane i sprawiają, że nieustannie doskonalimy rozwiązania dotyczące handlu, jakości i dystrybucji.

Klienci wybierają nasze produkty, ze względu na ich unikalny smak, świeżość i wysoką jakość.

left-banner1
right-banner